Itt a remek spagetti recept, amit az olaszok is imádnak

Spagettit ebédelnél? Csekkold le ezt a receptet!
Nos, az olasz séfek is úgy gondolják, hogy ezzel a spagetti recepttel nem tévedhetünk. Bár hús nem kell bele, így is az élmény mennyei lesz. Plusz pont, hogy mellette még pofonegyszerű elkészíteni is.
Hozzávalók
- 100 ml olívaolaj
- 5 gerezd fokhagyma
- 5 szál petrezselyem
- 40 g parmezán
- 1 teáskanál oregánó
- 500 g spaghetti tészta
- 1 paradicsom
- 2 kaliforniai paprika / pepperóni
- 1 teáskanál bazsalikom
- 2 evőkanál alaplé
Elkészítés
- Tedd fel a tésztát főni.
- Ezután szeleteld fel a paradicsomot és a fokhagymát
- Vágd apróra a petrezselymet, majd keverd össze az oregánóval, a bazsalikommal és a pepperónival.
- Ha a tészta megfőtt, akkor jöhet az olívaolaj a serpenyőbe, majd ide tedd át a spagettit, és keverd hozzá az előző lépésben készített keveréket, amit ne felejts el összepirítani.
- Add hozzá a paradicsomot és az alaplevet is.
- Ha kész vagy, tálalhatod is, de természetesen szórd meg parmezánnal.