Imádják az emberek ezt az egyszerű málnás raffaello tortát

Valami igazán finomra vágysz? Mutatunk egy jó receptet.
Ettél már málnás raffaello tortát? Nem bonyolult elkészíteni, de az biztos, hogy nagyon finom, és a legjobb, hogy még sütni sem kell.
Mutatjuk a hozzávalókat
Ezek kellenek az alaphoz:
- 250 g keksz
- 1 zacskó vaníliás cukor
- 100 g margarin
- 70 ml narancslé
A gyümölcsös töltelékhez is szükséged van néhány alapanyagra:
- 200 g málna
- 5 kanál cukor
- 100 ml víz
- 2 evőkanál zselésítőanyag
Így készül a kókuszos töltelék:
- 600 ml víz
- 6 kanál cukor
- 80 g vaníliapuding
- 100 g margarin
- 50 g fehér csokoládé
- 2 evőkanál tejszínhab
- 100 g kókusz
De még kell 100-120 g habtejszín és persze csoki a díszítéshez.
Így készül az alap és a málnás réteg
A legelső feladatod az, hogy összetedd a kekszeket, majd keverd össze a vaníliás cukorral, az olvasztott margarinnal és a narancslével. Ezt az egészet össze kell keverned, majd a masszát nyomkodd egy 20 cm átmérőjű, sütőpírral bélelt tortaformába. Az alapot legalább 1 órára be kell tenni a hűtőszekrénybe, de eközben is van dolgod. Egy kis edényben aztán keverd össze a zselésítő anyagot 50 ml vízzel, hogy sima, csomómentes keveréket kapj. Ezután a málnát, a cukrot és a 100 ml vizet tedd egy lábasba, és forrald fel. Majd add hozzá a zselés keveréket, ás állandó keverés mellett főzd addig, amíg be nem sűrűsödik. Mikor elkészült, akkor öntsd a forró málnás tölteléket a kekszes alapra, majd hagyd teljesen kihűlni.
A kókuszos réteget szintén nem nehéz megcsinálni
Fogj egy másik lábast, amelyben össze tudod keverni a vizet, a cukrot és a vaníliás pudingport. Kezdd el főzni, és addig keverd, amíg nem lesz sűrű az átlaga. Ezután add hozzá a margarint, a fehér csokit és a kókuszt. Az egészet keverd simára, addig, amíg minden el nem olvad, és egynemű nem lesz. A keveréket fedd le folpackkal, és hagyd szobahőmérsékleten kihűlni. Eközben egy tálban verd fel a habtejszínt. Amikor a kókuszos krém már kihűlt, akkor keverj bele két evőkanál tejszínhabot, majd öntsd a kihűlt málnás réteg tetejére. Ezután egyengesd el rajta a megmaradt tejszínhabot. Ha kreatív kedvedben vagy, valamint imádod fokozni az élvezeteket, díszítsd a torta tetejét csokoládéval, extra málnával vagy kókuszreszelékkel is.