Itt a sajttortás forró csoki recept, amit neked is ki kell próbálnod idén télen

Sajttortás forró csoki? Hidd el, hogy mennyei lesz!
A klasszikus forró csoki helyett most mutatunk egy extrémebb változatot, amit érdemes lehet kipróbálnod még idén télen.
Íme a sajttortás forró csoki hozzávalói
- tej
- 1/4 tk vanília esszencia (vaníliás cukor is jó)
- 1 tábla fehércsoki
- 1 csomag krémsajt
- tejszínhab (opcionális)
Így készítheted el
A sajttortás forró csoki igazi téli mennyei kényeztetés, és alig tíz perc alatt elkészül — a lényeg az, hogy az alapanyagok kéznél legyenek! Ha minden megvan, melegítsd fel a tejet egy kisebb lábasban, majd olvaszd bele a fehér csokoládét és a krémsajtot. Kevergesd addig, amíg teljesen összeolvadnak, de ügyelj rá, hogy a keverék ne forrjon fel. Amikor már kellemesen meleg, de nem túl forró, add hozzá a vaníliaesszenciát vagy annyi vaníliás cukrot, amennyire édesen szereted. Végül töltsd bögrébe, és koronázd meg egy jó adag tejszínhabbal. Egyszerű, gyors és elképesztően finom! Te kipróbálod?



